Senin Villan Öneriyor: En Çok Tercih Edilen Balayı Villaları

img
Güncel Makaleler
12 Şubat 2024

Balayı tatili yeni hayatınıza başlangıcınızı kutlamanın ve evliliğinizin tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsattır. Oldukça özel olan ve unutamayacağınız anlardan biri olan balayı tatilinizi önceden planlayarak tatilinizi en güzel şekilde yaşayabilirsiniz. Ancak, balayı tatilinizi planlamak ve seçenekler arasında karar vermek biraz zor olabilir. Bu yüzden balayı tatilinizi planlamadan önce bazı temek noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. 

-Hangi Bölgeye Gitmek İstediğiniz Belirleyin: Balayı tatili için hangi bölgeyi seçeceğinize karar vermek, sonraki aşamalar için sizlere büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Romantik bir Akdeniz kasabasında mı yoksa farklı yerlerde mi konaklamak istediğinizi eşinizle birlikte konuşup karar verdikten sonra seçtiğiniz bölge hakkında araştırmalara başlayabilirsiniz. 

-Bütçenizi Belirleyin: Balayı tatili için bütçenizi önceden belirlemek ve planlanmış bütçe ile yer arayışına başlamak oldukça önemlidir. Bu nedenle harcamalarınızı önceden planlamanız; konaklama, yeme-içme ve yolculuk için gereken bütçeyi belirleneniz gerekmektedir. Böylece tatiliniz başladığında yapmanız gereken tek şey, güzel günlerin tadını doyasıya çıkarmak olacaktır. 

-Tatil Tarihlerinizi Belirleyin: Konaklama rezervasyonu yapmadan önce tam tarihlerinizi belirlemeniz ve seçmiş olduğunuz tarih aralığında müsait olan yerler arasından seçim yapmanız gerekmektedir. Özellikle yaz aylarında ülkemizde yoğun bir turizm sezonu yaşandığı için, son dakika tarih ve yer değişikliği yapmak zor olmaktadır. Tarih konusunda net olmanız erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmanızı sağlayacak ve balayı tatilinizi daha ekonomik hale getirecektir. 

-Konaklama Seçeneklerini Araştırın: Balayı tatili için lüks ve romantik bir tatil  mekanı seçmek, hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmenizi sağlayabilir.  Sorunsuz bir tatil için kaliteli mekanları tercih etmeniz size büyük bir avanta sağlayacaktır. Özellikle son dönemlerde adını sıkça duyuran ve her geçen gün daha popüler hale gelen kiralık balayı villaları, lüks ve romantik bir tatil için akla ilk gelen seçenek olmaktadır. Kaş, Kalkan, Muğla ve Fethiye Bölgelerinde bulunan kiralık balayı villalar kusursuz bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış olan balayı konseptli, özel havuzlu tatil villalarıdır. 

En Çok Tercih Edilen Balayı Villalarımız 

1- Villa Alaca: Kalkan-Sarnıçbaşı'nda bulunan villa tek yatak odalı villa muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir. Modern ve şık yapısı ile dikkat çeken havuzu konaklı balayı villası sizlere tam mahremiyet alanı sunmaktadır. Geniş ve ferah bir yapıda olan villada tüm temel eşyalar bulunmaktadır. Villa, Kalkan merkeze ve denize 5-6 km kadar uzaklıkta bulunmakta olup, en yakın market 2 km ilerisindedir. 

2-Villa Aybala: Patara-Gemicik mevkiinde bulunan villa, ekonomik balayı villası arayanların ilk tercihi olmaktadır. Uygun fiyatı ile hemen hemen her bütçeye uygun olan villada tek yatak odası bulunmaktadır. Taş ev ve ahşap mimarinin mükemmel uyumu ile dizayn edilmiş olan villada jakuzi ve özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Villa, merkeze ve denize 6-7 km uzaklıkta bulunmaktadır.

 3-Villa Kartal Yuvası: Kalkan-Üzümlü mevkiinde bulunan muhafazakar balayı villasında 2 adet yatak odası bulunmaktadır. Villada kapalı ve açık olmak üzere iki adet yüzme havuzu bulunmaktadır. Kış aylarında da kiralamaya açık olan villada sauna ve jakuzi mevcuttur. Geniş bir kullanım alanı bulunan villada huzurlu ve sakin bir tatil geçirebilirsiniz. Doğa içerisinde bulunmayı seven çiftlerin ilk tercihi olan villa, merkeze ve denize 10 km kadar uzaklıkta bulunmaktadır. 

4-Villa Muzo 1: Kalkan'ın İslamlar Köyü'nde bulunan ve sizlere doğa ile baş başa bir tatil imkanı sunan villa, tek yatak odalı 2 kişi konaklama kapasitelidir. Muhafazakar yapısının yanı sıra modern ve şık bir tasarıma sahip olan villada açık  ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Isıtmalı havuzlu villa hem yaz aylarında hem de kış aylarında kiralamaya açıktır. Sabahları kuş cıvıltıları eşliğinde uyanacağınız villa, merkeze ve denize 10 km uzaklıktadır.  

5-Villa Pastel: Yıl boyu en çok tercih edilen balayı villalarından bir tanesi olan Villa Pastel; Kalkan'ın Sarıbelen mevkiinde bulunmaktadır. Modern ve şık dizaynı ile dikkat çeken villada açık yüzme havuzu, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ve jakuzi bulunmaktadır. Meraklı gözlerden uzakta, sessiz ve sakin bir tatil geçirebileceğiniz villa, merkeze ve denize 11-12 km uzaklıktadır. 

6-Villa Bahamas: Kalkan'ın Bezirgan mevkiinde bulunan lüks balayı villası "Villa Bahamas"; modern ve şık yapısı ile dikkat çekmektedir. 2 adet yatak odası bulunan villa kusursuz bir tatil geçirmeniz için özenle tasarlanmıştır. Lüks tasarımının yanı sıra geniş ve yeşil alanlı bir bahçe alanına sahip olan villada özel yüzme havuzu yaklaşık 12 metre uzunluğundadır. Villa, merkeze ve denize 12-13 km uzaklıkta bulunmaktadır. 

7-Villa Foresta: Kalkan'ın Sarıbelen mevkiinde bulunan ve lüks balayı villası seçeneklerinden bir tanesi olan Villa Foresta, sizlere hayallerinizin de ötesinde bir balayı tatili imkanı sunmaktadır. Modern ve şık yapısı ile oldukça büyük beğeni toplayan villada açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, hamam, sauna, langırt, buz hokeyi ve masa tenisi bulunmaktadır. Geniş ve bol yeşil alanlı bir bahçe alanına sahip olan villa, merkeze ve denize 13 km uzaklıktadır.



Son Yazılar

Whatsapp Destek