Türkiye'nin En Popüler Villa Kiralama Sitesi: Senin Villan

img
Güncel Makaleler
31 Ocak 2024

Yaklaşık 10 yıldır Kaş, Kalkan ve Fethiye bölgelerinde villa kiralama hizmeti veren ve her geçen yıl adını daha çok duyuran Senin Villan, 17 farklı kategoride kiralık villa seçenekleri ile sizlere rüya gibi bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Firmanın sürekli güncellenen ve genişleyen portföyünde her bütçeye uygun ekonomik kiralık villalar, kış ayları için özel olarak hazırlanmış ısıtmalı havuzlu kiralık villalar, kalabalık ailelerin rahat edebileceği lüks kiralık villalar, çocukların doyasıya eğlenebileceği çocuk havuzlu kiralık villalar ve balayı çiftlerine özel muhafazakar kiralık balayı villaları gibi her tercihe göre kiralık villa seçenekleri bulunuyor.

Villa Kiralamanın Vazgeçilmez Adresi: Senin Villan

Portföyünde yaklaşık 1500'den fazla kiralık villa seçeneği barındıran www.seninvillan.com.tr üzerinde bulunan tüm villaların detaylı açıklama kısmı, ayrıntılı fiyat listesi, müsaitlik durumu ve villa konumu bulunmaktadır. Villaları incelerken sitede bulunan tüm bu bilgiler sayesinde kiralama yapacağınız villayı kolayca bulabilir ve aklınıza takılan tüm sorulardan kurtulabilirsiniz. Rezervasyon yapmak için öncelikle bakmış olduğunuz villa sayfasının sağ kısmında bulunan rezervasyon formunu doldurmanız ve bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Rezervasyon formunuz ile talebiniz Senin Villan ekibine iletilecek ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Rezervasyon için sadece 5 ön ödeme yapmanız yeterlidir, kalan ücret villa girişinde ödenmektedir. Ön ödemenizi kredi kartı ya da banka havalesi ile kolayca tamamlayabilirsiniz. Ön ödemeniz tamamlandıktan sonra tarihleriniz sizin için kapattırılacak ve rezervasyon onay mailiniz en kısa sürede iletilecektir. Tatiliniz yaklaştığında yeniden sizinle iletişime geçilecek ve giriş gününüz için gerekli tüm detaylar iletilecektir. 

Senin Villan'da Bulunan Kiralık Villa Seçenekleri Nelerdir? 

Senin Villan tarafından sunulmuş olan kiralık villa seçenekleri her zevke, her bütçeye uygun villa seçeneklerinden oluşmaktadır. Türkiye'nin en seçkin tatil bölgelerinde sadece size özel bir alanda, güvenli bir tatil arayışında olan herkesin dikkatini çeken özel havuzlu kiralık villaların bir çok alt kategorisi bulunuyor. Bu alt kategoriler aradığınız villa tipini belirlemek ve size uygun villayı kısa sürede bulmak için özel olarak hazırlanmış kategorilerdir. Kapalı havuzlu kiralık villalar, çocuk havuzlu villalar, jakuzili villalar, lüks kiralık villalar, evcil hayvan izinli villalar, ısıtmalı havuzlu villalar ve muhafazakar kiralık villalar gibi özelliklerine göre gruplandırılmış olan villalardan belirtiğiniz bütçeye uygun olan villa seçeneğini kolayca seçebilirsiniz. Denize yakın olmak isteyen misafirler için merkeze yakın kiralık villalar bulunurken, doğa ile baş başa olmak ve kalabalıktan uzak olmak isteyen misafirler için doğa içerisinde kiralık villalar bulunmaktadır. 

Kiralık Villa Seçenekleri Hangi Bölgelerde Bulunmaktadır? 

Akdeniz'in en sevilen tatil yörelerinde hizmet veren Senin Villan'ın kiralamaya sunduğu villalar yoğun olarak Kaş, Kalkan, Fethiye, Ölüdeniz ve Muğla Bölgeleri'nde bulunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve profesyonel bir hizmet sunan firma bu bölgelerde merkezde ve köylerinde olmak üzere yaklaşık 1500 adet villayı kiralamaya sunuyor. Farklı tarz ve konseptleri ile dikkat çeken ve hepsi birbirinden konforlu olan kiralık villaların hepsini www.seninvillan.com.tr üzerinden bölge seçimi yaparak kolayca inceleyebilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Seninvillan.com.tr Firma Bilgileri

Uzun yıllar turizmin bir çok alanında faaliyet gösteren ve 2015 yılında resmi olarak kurulmuş olan Senin Villan Emlak Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi; Kaputaş Travel iştirakı olup, alt bünyesinde hizmet vermektedir. TÜRSAB belgeli villa kiralama firmaları arasında ilk sıralarda yer alan Senin Villan her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma, tatilinizin başından sonuna dek sizinle iletişim hakinde oluyor ve en ufak bir probleminiz olduğunda kısa sürede çözüme kavuşturmak için aracılık yapıyor. 

Sizlerde tatil planınızı Senin Villan ile gerçeğe dönüştürmek isterseniz firmanın web sayfası üzerinden kiralık villa seçeneklerini inceleyebilir ve rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz. 

Son Yazılar

Whatsapp Destek